25 Kasım 2010 Perşembe

En Çok Kazandıran Anket Listesi

Anket doldurarak para kazandıran siteler içersinden en güvenilir ve en çok kazandıran siteleri belirledik.


SİTEYİ ZİYARET ETMEK İÇİN YADA ÜYE OLMAK İÇİN RESME TIKLAYARAK RESMİ WEB SİTESİNE ULAŞABİLİRSİNİZ..

Anketle internetten para kazanma siteleri içersinde Avrupada en favori sitelerden birisi diyebiliriz. Surveyscout tek başına bile size çok güzel paralar kazandırabilir. Dünyanın en güvenilir ve kaliteli anket doldurma siteleri veritabanına sahiptir. Hem kendisi anketler gönderir hemde anket şirketlerinin adreslerini veritabının da bulundurur. Control panelinizden bu adreslere erişebilirsiniz.
Surveyscout uluslararası çalışır. Türkiye de dahil dünyadaki hemen hemen her ülkeden katılımcıya kendi dilinde anketler gönderir. ( Bazı anket siteleri sadece kendi ülkesinden üyelerine anket gönderir. ) Surveyscout’un işinde çok ciddi bir anket firması olduğunu söyleyebilirim. Kontrol Paneli ingilizce fakat ankete başlarken dilinizi soruyor. Türkçeyi seçerek anketleri türkçe olarak doldurabilirsiniz.
CocaCola ve Nike markalarıda dahil olmak üzere çok sayıda büyük marka ile çalışmaktadır.
Büyük firmaların anket işlerini yürüttüğü için pek anket bekleme sıkıntınız olmaz, güzel para kazandırır ve para alamama gibi bir durumunuz olmaz. Sürekli Anket doldurarak para kazanma işi yapanların en temel sitesidir. Anket başına 5-75 $ arasında bir ücret teklif ederler. Anketin uzunluğuna göre fiyat belirlenir. (20 dk’dan başlıyor) Çok ciddi bir anket şirketidir. Rastgele cevaplar yerine düzgün cevaplar verirseniz uzun vadede size daima uzun ve yüksek teklifli anketler gönderirler. Bu sitede anketleri gelişigüzel değilde okuyarak doldurmanızı tavsiye ediyorum, çünkü belli bir kalite skorunuz olacak ve siz anketleri kaliteli bir şekilde dolduruyorsanız gün geçtikçe 5 degil 15-20-50 vs. dolarlık anketleri yolayacaklardır.
Üyelik ücretlidir fakat sadece 1 kez ödersiniz. Bunu yapmalarının sebebide kaliteli bir kitleye ulaşmak. Anketle internetten para kazanmak için önce biraz para harcamanız gerekebilir. Fakat ödediğiniz parayı zaten bir kaç anketle geri kazanırsınız. Çalıştığı firmalar arasında Nike, CocoCola, Toyota, Warner Bros, Starbucks gibi dünya çapında şirketlerde bulunmakta.

SİTEYİ ZİYARET ETMEK İÇİN YADA ÜYE OLMAK İÇİN RESME TIKLAYARAK RESMİ WEB SİTESİNE ULAŞABİLİRSİNİZ..
Paid Surveys etc anket doldur para kazan şirketlerinin içersinde en eski olan anket şirketidir. Bu gerçekten çok önemli bir unsur, eski olmak aynı zamanda en güvenilir olmak demektir. Paid Surveys etc kendini kanıtlamış bir anket doldurma sitesidir. Buda Surveyscout gibi büyük markalar ve büyük araştırma şirketleriyle çalışmakta.
Dilerseniz bu sitelerden bir tanesine kaydolup aylık 500 $ civarı para kazanın, dilerseniz ikisine birden kayolun. İkisine birden kaydolursanız internetten anket doldurarak aylık 1000$ civarı internetten para kazanmak elinizde. Bunlar güvenilir şirketler. Rahatlıkla tavsiye ederiz.
Yukarıda önerdiğimiz SurveyScout ve PaidSurveyEtc yabancı firmalar arasında en opüler olanlarıdır. Ayrıca çok sayıda anket firması bulabilirsiniz. Bizim bu iki anket firmasını önermemizin sabebi hem uluslararası çalışmaları, hem ücreti yüksek anketler göndermeleri, hemde büyük markalar ile çalıştıkları için daha sık anket göndermeleri.
Anket doldur sitelerine üye olduktan sonra profil bilgilerini tamamını doldurun.
Çoğu kullanıcımız bu durumu atlıyor ve anketlerim gelmiyor diye şikayetçi oluyor.
Anket doldurarak para kazandıran sitelerden bazıları siz kayıt olurken bu bilgileri size soruyor ve kaydınızı bu şekilde yapıyor. Bu firmalara kaydınızı yaptıktan sonra sitedeki profil sayfanıza girerek eksik bilginiz olup olmadığını kontrol edin. Eğer firma size kayıt esnasında kişisel bilgilerinizin yanında ek bilgiler sormamışsa sitenin içerisinde profil sayfanıza girerek bu bilgileri doldurun.




SİTEYİ ZİYARET ETMEK İÇİN YADA ÜYE OLMAK İÇİN RESME TIKLAYARAK RESMİ WEB SİTESİNE ULAŞABİLİRSİNİZ..
SURVEYHEAD anket doldur para kazan sisteminde bir öncü. Uluslararası katılıma açık olan bir firma. Ödemelerini Paypal aracılığı ile yapıyor. Bir paypal hesabınız yoksa hemen açmanızı öneriyorum. Bu işe başkoyduysanız ilk yapmanız gereken iş bu. Çünkü anket doldurarak para kazandıran sitelerin bazıları ödemelerini paypal aracılığıyla yapar. Pek çoğuda çek ile yapar. Çek ile ödeme yapanlar ödeme eşiğine geldiğinizde çekin göderileceği adresi ve ismi soran otomatik bir E-posta gönderirler. SurveyHead üyeliği ücretsizdir.
Bu anket sitesinin size göndereceği anketler 5$ civarında olur. Survey head, anket doldur para kazan işinde sizin için güzel bir başlangıç. O yüzden ilk olarak bu siteyi tanıtacağım ve üye olmanıza yardım edeceğim.(Ayrıca yeni üye olanlara 5 dolar hediye ediyor.
İŞTE ARKADAŞLAR BUDA KANITIM KENDİ CRETSİZ YE OLDUĞUM SURVEY HEAD DAKİ HESABIM VE GELEN ANKETLER YAPTIĞIM ANKET KARŞILIĞINDA ALDIĞIM ÜCRET..


ÜCRETSİZ OLDUĞU İÇİN 2 HAFTADA BUKADAR OLDU,ÜSTELİK ANKET SÜRESİ ÇOK UZUN ŞUAN GELENLER 30 DK GÖSTERİYOR BUNDAN DAHA KISA SÜRELLERDE OLUYOR.DİYER ÜCRETLİ SİTELEREDE ÜYELİĞİM 2 GÜNDÜR BAŞLADI ONLARDAN GELEN ANKETLER ve ÜCRETLERLE BİLGİLERİ VE ÇEK OLARAK ALDIĞIM ÜCRETLERİ YİNE BURADA PAYLAŞACAĞIM.DİYECEKSNİZKİ BU SİTELER İNGİLİZCE SENDE NEDEN TÜRKCE YAZIYOR,ARKADAŞLAR Internet Explorer GOOGLE CEVİRİSİ VAR GİRDİĞİMDE OTOMATİK OLARAK YARIM YAMALAK TÜRKCEYE CEVİRİYOR BU ŞEKİLDE ANLAŞIYORUZ :))



Bu neye yarayacak peki?

Firmalara pek çok anket yaptırmak isteyen firma anketler göndermekte. Örneğin ben bir ilaç firması sahibiyim. Romatizma ile alakalı ilaçlar üretiyorum. Bu anket sitesiyle görüşüyorum ve diyorum ki: 23-60 yaş arası bayan-erkek , lise mezunu, romatizma hastalığı olan, kredi kartı olan veya olmayan farketmez, 160 cm’den daha uzun, 55 kilodan daha ağır, adsl bağlantısı kullanarak internete giren kişilere bir anket yaptırmak istiyorum. Sorularımı hazırlayıp anket firmasına bu anketi teslim ediyorum.
Anket firması sitesinde bu özelliklere sahip olan tüm üyelerine bu anketi mail aracılığı ile gönderiyor. Eğer siz bu anket sitesinde kişisel bilgilerinizi tam girdiyseniz ve bu özelliklerle uyuşuyorsanız sizede bu anket gelecektir.
Bundan dolayı tüm bilgilerinizi tam olarak doldurup doldurmadığınızı her site için tek tek kontrol edin. Bu bilgileri site içerisinden “profil” my profil” “my account” vs gibi linkler vasıtasıyla değişebilirsiniz.

Bu firmalara kayıt olmak kadar önemlidir.

En çok anketler bilgisayar oyunları, sağlık problemleri, elektronik cihazlar, tatil alışkanlıkları, online hizmetler gibi konularda gelmektedir. Profil bilgilerinizi doldururken bu konu başlıklarını muhakkak seçin. Bunlara artı olarak kendi bilgilerinizide doğru olarak girin. Ne kadar fazla hobi, fobi vs girebiliyorsanız girin. Bu size gelecek olan anket sayısını arttıracaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder